Репетитор — джерело знань

У своєму прагненні досягнути більшого люди намагаються вдосконалити свої навички та вміння. Хтось відвідує різноманітні тренінги, семінари, конференції, а хтось вивчає іноземну мову, осягаючи нові горизонти незвіданого або підкріплюючи наявні знання новими. Учні підбирають репетиторів, щоб успішно здати екзаменаційні тести, а молоді люди — щоб роздобути довгоочікуваний вакантне місце на роботі своєї мрії.

repetitor_org_ua

Сьогодні мова піде про сайт Репетитори України, який є одним з найбільших порталів в сфері освіти для пошуку учнів та репетиторів онлайн в Україні.

Він був створений в 2014 році спеціально для того, щоб допомагати учням і викладачам знаходити один одного. Даний проект є пошуковим ресурсом як для школярів, так і для репетиторів. У перших з'являється можливість підібрати для себе хорошого фахівця, а другим випадає шанс знайти нових клієнтів для своєї викладацької діяльності та вдосконалення таким чином педагогічних навичок.

На цьому веб-ресурсі зареєстрована велика кількість фахівців різних предметів і спеціальностей, починаючи від репетиторів гуманітарних наук і закінчуючи викладачами ігор в шахи. Кожен з них проходив ретельний відбір: перевірка особистої інформації та кваліфікації.

Основна перевага проекту — швидкий підбір репетитора, який враховує індивідуальні побажання клієнта. Якщо ви бажаєте знайти хорошого репетитора для себе або когось із своїх рідних, близьких, ви вказуєте бажане місце проведення занять (місто, район), спосіб (Skype, особисті зустрічі), предмет, рівень викладача, вік та інші деталі. Після чого менеджери проекту протягом години підбирають викладача і він відразу ж вам передзвонює для узгодження дня та часу для першого заняття.

Завдяки оперативній роботі працівників даного сайту ви швидко знайдете професійного репетитора, який надасть вам якісне навчання.

Ключові слова: .